Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
E-book infok képes leírás - E-book.tlap.hu
részletek »

E-book infok - E-book.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ebook.tlap.hu » E-book infok
Keresés
Találatok száma - 5 db

A lapozást szimulálja a valódibb e-könyv

A lapozást szimulálja a valódibb e-könyv

A lapozást szimulálja a valódibb e-könyv Újabb lépésként a hagyományos könyvek uralmának megdöntése felé vezető úton a Hewlett Packard kutatómérnökei kifejlesztették egy olyan elektronikus könyv prototípusát, amely könyvtárnyi anyagot tárol zsebkönyv méretű hordozóban.

A digitális dokumentumok és a biztonság

A digitális dokumentumok és a biztonság

A digitális dokumentumok és a biztonság Az e-világ megoldásai Az elektronikus dokumentumtárolás előnyei Problémák A dokumentumok védelme (passzív és aktív támadás ellen) Papíralapú dokumentumok védelme Digitális dokumentumok védelme A biztonságos elektronikus adattovábbítás alapelvei Lehetséges megvalósítások (1) Lehetséges megvalósítások (2) Biztonságos dokumentumkezelés a társadalom szemszögéből Biztonságos dokumentumkezelés technikai feltételei Az elektronikus aláírás helyzete hazánkban Hazai tanúsítványszolgáltatók Néhány ismert biztonsági rés a digitális világban: 'Köszönöm a figyelmet!'

Book and Walk blog

Book and Walk blog

A Book and Walk blog célja, hogy kielégítsen minden olyan információs szükségletet, ami az e-könyvekkel kapcsolatos lehet, illetve érdekességekkel, hírekkel szolgáljon. Szeretnénk, ha olvasóink, eligazodnának a világban, és lépést tudnának tartani a technika fejlődésével. Itt olvashatsz az e-könyvekről, annak minden előnyével és hátrányával, és tanácsot adunk az e-könyv olvasásra használható eszközöket illetően is.

E-könyv olvasó hardver blog

E-könyv olvasó hardver blog

E-könyv olvasó célhardver eszközök és azok, amiket olvasni lehet rajtuk. Minden könyv, az anyagától függetlenül, egy kis kapu, amin - egy időre - át lehet lépni egy másik világba. Egy e-könyv olvasóval végtelen számú kaput hordhatsz magaddal, hogy átléphess. Bárhol. Bármikor. Bárhova.

Könyvtár helyett eKönyv

Könyvtár helyett eKönyv

Könyvtár helyett eKönyv - A technológia rohamléptekkel halad afelé, hogy újraalkossa a valós kultúra egyik utolsó erős médiumát a könyvet. Amikor elkészül, az e-könyv minden szempontból nagyon hasonlít majd egy nyomtatott könyvhöz, azt az egyet kivéve, hogy több száz kötetnyi adatot tartalmaz majd.

Tuti menü