Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
e-könyvtárak képes leírás - E-book.tlap.hu
részletek »

e-könyvtárak - E-book.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ebook.tlap.hu » e-könyvtárak
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bábel Web Antológia

Bábel Web Antológia

A Babel Web Antológia alapgondolata, hogy az európai országok irodalmát a másik országba való európaiak anyanyelvükön olvashassák, legalább ízelítőszerűen. Ha az oldal tetején található BABELMATRIX MAP-re kattint, láthatja az európai irodalmi művek fordításait az európai nyelveken. Azáltal, hogy mind az eredeti nyelven, mind a fordítás nyelvén olvashatjuk a szövegeket, saját nemzeti irodalmunkat népszerűsíthetjük, a szemelvények alapján pedig más népek irodalmába is belepillanthatunk. A Bábel Web Antológia verseket, a prózai írásokból pedig rövid szemelvényeket közöl, hiszen csupán a képernyőről való olvasásra vagy néhány oldal kinyomtatására szántuk, és hogy fölkeltsük az érdeklődést más európai irodalmak iránt.

Borszéki Elektronikus Könyvtár

Borszéki Elektronikus Könyvtár

Borszéki Elektronikus Könyvtár - Borszék kulturális örökségének elektronikus feldolgozása

Dunaszekcsői  Könyvtár

Dunaszekcsői Könyvtár

A könyvtárban található összes könyvhöz rövid leírás, szép borító, link online könyvesbolthoz, ha meg szeretnéd venni. Láthatod melyik könyv van éppen kikölcsönözve, ezt várólistára teheted, majd ha visszahozták, e-mailben értesítést kapsz. Az oldalon megnézheted rengeteg könyv leírását.

Evangélikus elektronikus könyvtár

Evangélikus elektronikus könyvtár

Evangélikus elektronikus könyvtár

Fonyód Elektronikus Könyvtár

Fonyód Elektronikus Könyvtár

Fonyód Elektronikus Könyvtár

Hódmezővásárhelyi elektronikus könyvtár

Hódmezővásárhelyi elektronikus könyvtár

Hódmezővásárhelyi elektronikus könyvtár A HEK alapvető célja, hogy összegyűjtse, rendszerezze és elektronikus formában bárki számára hozzáférhetővé, közkinccsé tegye azokat a dokumentumokat, melyek valamilyen módon kapcsolódnak a városhoz és vonzáskörzetéhez; ingyenes és nyilvános szolgáltatásként minden hálózathasználónak egyforma eséllyel biztosítsa a digitális objektumokhoz való hozzáférést. A Hódmezővásárhelyi Elektronikus Könyvtár tehát a városról szóló dokumentumokat kívánja szolgáltatni a város lakosságának - segítve ezzel az oktatást, tájékozódást - valamint az Interneten keresztül mindazoknak, akik érdeklődnek a város iránt, kötődnek Hódmezővásárhelyhez.

MEK

MEK

Többféle formátumban, köztük hangoskönyv is, kiadott e-könyvek. Nagyrészük HTML formában online is olvasható: - természettudományok, - műszaki tudományok, gazdasági ágazatok, - társadalomtudományok, - humán területek, kultúra, irodalom, - kézikönyvek, lexikonok, szótárak, térképek - szépirodalom, - szórakoztató irodalom

Miskolci Egyetem - Könyvtár

Miskolci Egyetem - Könyvtár

A dokumentumok köre az egyetemi jegyzetekre, tankönyvekre, nagyobb terjedelmű oktatási segédletekre, TDK dolgozatokra, szakdolgozatokra, disszertációkra, évkönyvekre, konferencia kiadványokra és egyéb művekre terjed ki, illetve az egyetem életével kapcsolatos videóanyagokra.

MTDA E-könyvtár

MTDA E-könyvtár

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár. A Magyar Társadalomtudományok Digitális Archívumának célja 19-20. század reprezentatív társadalomtudományi, szociológiatörténeti gondolkodóinak bemutatása. Kísérletet teszünk a kor fontosabb szellemi irányzatainak ismertetésére. Sor kerül a klasszikus szociográfiai művek, illetőleg bizonyos mértékig a határterületek - pl. pszichológia, néprajz - fontosabb munkáinak feldolgozására is.

Hirdetés
Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár

Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár

Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár Magyar nyelvû keresztény irodalom tárháza. Könyvtár önkéntesek munkájával mindenki számára elektronikus formában terjeszti Isten Igéjét. Állomány: 693 kötet

Szabadgondolkodó könyvtár

Szabadgondolkodó könyvtár

Az alábbi kategóriákban találsz olvasnivalót: /Ateizmus /Harmadik kultúra /Naturalizmus /Szabadgondolkodás /Szkepticizmus /Tudományos ismeretterjesztés /Gyakran Feltett Kérdések /Érvelési segédletek Albumok Szépirodalom Humor

Terebess Ázsia E-Tár

Terebess Ázsia E-Tár

Ez a Terebess ("papírkönyv") Kiadó virtuális könyvtára. Nemcsak megjelent könyveink hipertext változatai kereshetők itt, hanem nehezen hozzáférhető régi könyvek, tanulmányok, cikkek, kiadatlan kéziratok elektronikus kiadásai, sőt speciális adatbázisok is.

Tuti menü