Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ebook olvasó szoftverek képes leírás - E-book.tlap.hu
részletek »

Ebook olvasó szoftverek - E-book.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ebook.tlap.hu » Ebook olvasó szoftverek
Keresés
Találatok száma - 6 db
A Kindle e-könyvolvasó

A Kindle e-könyvolvasó

A Kindle forgalmazók közt piacvezető webáruház, az e-könyvolvasok egy olyan terméket kínál, amely által a papírra vetett gondolatok varázsa nem vész el, csupán eszköze modernizálódik aszerint, ahogy az emberiség fejlődik. E szenzációs papír hatású kijelző hozza vissza az emberek életébe a könyvolvasást modern formában. Éles betűket jelenít meg, azonban mégsem fárad el tőle az ember szeme, mivel háttérvilágítás nélküli ?E-Ink? képernyővel rendelkezik. Akár 3500 teljes könyvet is fel lehet másolni USB csatlakozáson keresztül. Magyarországon egyedülálló módon magyar nyelvű használati utasítást és 1 év garanciát biztosít. Ez a szórakoztató elektronika alkalmas internetböngészésre, multimédiatartalmak lejátszására és e-mailek olvasására. Rengeteg játék és szórakoztató tartalom tölthető le hozzá. A Kindle e-könyvolvasó a hagyomány és a modernizáció jegyében él.Megtartja a könyv varázsát, vagyis ragaszkodik ennek az információforrásnak a tartalmához, amelyet egy modern technológia vívmánya jelenít meg. A könyvolvasás újra éli fénykorát.

ľBook

ľBook

ľBook is a simple and lean, yet powerful ebook reader for Windows and Pocket PCs that can read HTML, TXT, RTF, CHM, RB, PDB and PRC (not secure) ebook files. It can read directly from inside ZIP files, and supports BMP, GIF, PNG and JPG images. It offers many customization options including: Portrait and Landscape display, Choice of font type, color and size, etc....

Calibre frissítés

Calibre frissítés

A Szoftverhotel a legnépszerűbb és csakis ingyenes programokat kínál, mindig naprakész verzióval és ellenőrzött letöltés mellett. Több mint 10 kategóriában találunk válogatott szoftvereket magyar leírással és legfontosabb információkkal. Ingyenes ebook olvasó programok letöltése egy helyen. A Szoftverhotel a legnépszerűbb szoftvereket ajánlja naprakészen, mindig a legfrissebb -elsősorban magyar- programverziókkal. A program letöltések biztonságosak, minden program vírusellenőrzésen megy keresztül. A Calibre Ebook egy ingyenesen felhasználható e-book könyvek olvasása, rendszerezése, konvertálása alkalmas szoftver.

Kindle tokok

Kindle tokok

Ebben a rohanó napjaink forradalmat hozott könyvolvasási szokásunkban is. Az elektronikus könyv olvasó eszközöket azért imádjuk, mert a zsebünkben is kényelmesen elfér több száz könyv. Imádott könyveit, regényeit mindenki magával viheti egyetlen okos eszközben anélkül, hogy súlyos terhekkel kellene telepakolni bőröndjeiket. A KindleShop internetes áruházban modern, villámgyors e-book olvasókat rendelhetnek garanciával, gyors kiszállítással. Számtalan kiegészítővel látható el szeretett táblagépe, hogy még jobban igazodjon az egyedi igényekhez.

Lit reader

Lit reader

Lit Ebook fájl olvasó.

MobileRead

MobileRead

Ebook-olvasó,EPUB, LIT, MOBI, stb. formátumokhoz. Open source, a letöltéshez regisztrálni kell.

Tuti menü