Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
E-book linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

E-book képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ebook.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db

A lapozást szimulálja a valódibb e-könyv

A lapozást szimulálja a valódibb e-könyv

A lapozást szimulálja a valódibb e-könyv Újabb lépésként a hagyományos könyvek uralmának megdöntése felé vezető úton a Hewlett Packard kutatómérnökei kifejlesztették egy olyan elektronikus könyv prototípusát, amely könyvtárnyi anyagot tárol zsebkönyv méretű hordozóban.

123 GO GRAPHICS

123 GO GRAPHICS

Tired of finding yourself paying $50.00 to $99.00 per cover designed for your newest digital product? Don't want to wait another minute for your graphic designer to do the cover design work for you? Perhaps you want to do it yourself. Or do you want to be in business designing covers for other people and rake in easy money? You can create covers for your clients the 123 Go Graphics way and earn whopping $50.00 to $99.00 fees per cover designed. And on top of that, you DON'T need to be superb at creating covers because you'll have a 'system' all in place to do the work for you while you simply pont and click!

3d-box graphic online generator

3d-box graphic online generator

3d package is a 3d-box graphic generator. 3d package lets you instantly create 3d-box images online, free! Just upload three pictures for cover, side and top and then get 3d-box in you favorite image format (JPG, GIF, PNG supported). Post them in your blog or anywhere else.

5 fontos pont mellnagyobbítás előtt

5 fontos pont mellnagyobbítás előtt

Szeretnél Te is átesni egy mellnagyobbításon, hogy végre álmaid kebleivel büszkélkedhess? A válasz minden bizonnyal: igen. Ez eddig nem is olyan nehéz. Viszont kiigazodni a sok információban, amit a mellnagyobbítás napjáig kaphatsz.. ez már keményebb dió! A nagy informálódásban sokszor az az érzés is elkaphatja az embert, hogy minél többet jár utána a dolgoknak, annál zavarosabbá válik minden.. Az új e-book-unkban 5 fontos gondolatot írtunk le. Ezekkel eddig talán nem foglalkoztál eleget, vagy akár teljesen el is kerülték a figyelmedet. 5 olyan dologról van szó, melyek irányt mutatnak Neked a mellnagyobbításig vezető úton. Ha Te is tökéletes új kebleket szeretnél, ez az e-book kötelező olvasmány mellnagyobítás előtt.

89 mese

89 mese

89 mese egy zip fájban (.doc formátum). A letöltés regisztrációt igényel.

A digitális dokumentumok és a biztonság

A digitális dokumentumok és a biztonság

A digitális dokumentumok és a biztonság Az e-világ megoldásai Az elektronikus dokumentumtárolás előnyei Problémák A dokumentumok védelme (passzív és aktív támadás ellen) Papíralapú dokumentumok védelme Digitális dokumentumok védelme A biztonságos elektronikus adattovábbítás alapelvei Lehetséges megvalósítások (1) Lehetséges megvalósítások (2) Biztonságos dokumentumkezelés a társadalom szemszögéből Biztonságos dokumentumkezelés technikai feltételei Az elektronikus aláírás helyzete hazánkban Hazai tanúsítványszolgáltatók Néhány ismert biztonsági rés a digitális világban: 'Köszönöm a figyelmet!'

A Kindle e-könyvolvasó

A Kindle e-könyvolvasó

A Kindle forgalmazók közt piacvezető webáruház, az e-könyvolvasok egy olyan terméket kínál, amely által a papírra vetett gondolatok varázsa nem vész el, csupán eszköze modernizálódik aszerint, ahogy az emberiség fejlődik. E szenzációs papír hatású kijelző hozza vissza az emberek életébe a könyvolvasást modern formában. Éles betűket jelenít meg, azonban mégsem fárad el tőle az ember szeme, mivel háttérvilágítás nélküli ?E-Ink? képernyővel rendelkezik. Akár 3500 teljes könyvet is fel lehet másolni USB csatlakozáson keresztül. Magyarországon egyedülálló módon magyar nyelvű használati utasítást és 1 év garanciát biztosít. Ez a szórakoztató elektronika alkalmas internetböngészésre, multimédiatartalmak lejátszására és e-mailek olvasására. Rengeteg játék és szórakoztató tartalom tölthető le hozzá. A Kindle e-könyvolvasó a hagyomány és a modernizáció jegyében él.Megtartja a könyv varázsát, vagyis ragaszkodik ennek az információforrásnak a tartalmához, amelyet egy modern technológia vívmánya jelenít meg. A könyvolvasás újra éli fénykorát.

A kis herceg

A kis herceg

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg Kérem a gyerekeket, ne haragudjanak, amiért ezt a könyvet egy fölnőttnek ajánlom. Komoly mentségem van rá: ez a fölnőtt széles e világon a legjobb barátom. De van egy másik mentségem is: ez a fölnőtt mindent meg tud érteni, még a gyerekeknek szóló könyveket is. Harmadik mentségem pedig a következő: ez a fölnőtt Franciaországban él, s ott éhezik és fázik. Nagy szüksége van vigasztalásra. Ha pedig ez a sok mentség nem elegendő, akkor annak a gyereknek ajánlom könyvemet, aki valaha ez a fölnőtt volt. Mert előbb minden fölnőtt gyerek volt. (De csak kevesen emlékeznek rá.) Ajánlásomat tehát kijavítom, ilyesformán:

ľBook

ľBook

ľBook is a simple and lean, yet powerful ebook reader for Windows and Pocket PCs that can read HTML, TXT, RTF, CHM, RB, PDB and PRC (not secure) ebook files. It can read directly from inside ZIP files, and supports BMP, GIF, PNG and JPG images. It offers many customization options including: Portrait and Landscape display, Choice of font type, color and size, etc....

Hirdetés
Adamobooks webáruház

Adamobooks webáruház

Az Adamobooks fő profilja elektronikus könyvek, digitális magazinok és egyéb elektronikus tartalmak (elektronikus képregények, szakdolgozatok stb.) terjesztése és kiadása, melyeket elsősorban bankkártyás és hitelkártyás fizetéssel lehet megvásárolni. Webáruházunk fizikális termékek - nyomtatott könyvek, elektronikus könyvolvasó készülékek és más termékek forgalmazásával is foglalkozik. Az elektronikus könyvek és egyéb termékek megvásárlása a regisztrációs folyamat végén, a rendszerbe történő belépést követően lehetséges.

Ady Endre művei

Ady Endre művei

Ady Endre összes műve letölthető ingyen

Akciós CD-s, MP3-as hangoskönyvek - Online könyvesbolt

Akciós CD-s, MP3-as hangoskönyvek - Online könyvesbolt

Ha könyvet szeretnél vásárolni, akkor válaszd a konyvkapu.hu-t! A Könyvkapu online könyvesboltban óriási kedvezmények vásárolhatsz könyveket, kalandregényeket, ajándékkönyveket, térképeket, művészettel és egészséggel foglalkozó könyveket, stb.. Ha szeretnél felkészülni a nyelvvizsgádra, vagy csak egy jó tankönyvet keresel, mellyel sikeresen letudhatod az érettségit, akkor is jó helyen jársz! Nyelvkönyvek, szótárak, tankönyvek, példatárak széles választékban. Gyermek vagy ifjúsági könyvek kicsiknek és nagyoknak. Kifestők, mesekönyvek, versek, gyermekregények, stb.

Amit a Wordpress biztonságról tudni akartál

Amit a Wordpress biztonságról tudni akartál

Az ingyenesen letölthető könyvben megismerkedhetsz a gyakori támadási technikákkal, a támadások elleni védekezési módszerekkel és további hasznos tanácsokat kapsz. Ha Wordpress honlapod van, ez az ekönyv kötelező a házi könyvtáradba.

Az igazi online vállalkozó-e-marketing eBook

Az igazi online vállalkozó-e-marketing eBook

Ingyenes tanulmány arról, hogy Önnek milyen készségekre és tudásra van szüksége egy sikeres online vállalkozás beindításához és mindennapi menedzseléséhez. A tanulmányt sehol máshol nem publikáljuk, kizárólag a hírlevél feliratkozók számára válik elérhetővé!

Babaszakácskönyv

Babaszakácskönyv

Egészséges táplálkozás a kezdetektől

Bábel Web Antológia

Bábel Web Antológia

A Babel Web Antológia alapgondolata, hogy az európai országok irodalmát a másik országba való európaiak anyanyelvükön olvashassák, legalább ízelítőszerűen. Ha az oldal tetején található BABELMATRIX MAP-re kattint, láthatja az európai irodalmi művek fordításait az európai nyelveken. Azáltal, hogy mind az eredeti nyelven, mind a fordítás nyelvén olvashatjuk a szövegeket, saját nemzeti irodalmunkat népszerűsíthetjük, a szemelvények alapján pedig más népek irodalmába is belepillanthatunk. A Bábel Web Antológia verseket, a prózai írásokból pedig rövid szemelvényeket közöl, hiszen csupán a képernyőről való olvasásra vagy néhány oldal kinyomtatására szántuk, és hogy fölkeltsük az érdeklődést más európai irodalmak iránt.

BefektetésTITKOK

BefektetésTITKOK

Az Ön pénzével könnyen játszanak, de gondolkozott már azon, hogy a brókere hová fektteti be a SAJÁt megtakarított pénzét? Célunk a befektetni szándékozók segítése, cikkeinkben használható tanácsokat talál a bankbetétek, befektetési jegyek, részvények és a tőzsde területéről

Tuti menü