Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
E-book linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Boldog - Ebookz.hu [2. oldal]
részletek »

E-book képes leírás: Boldog - Ebookz.hu [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ebook.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Boldog gyermek-boldog szülő

Boldog gyermek-boldog szülő

A családokban jelen van a stressz. Ez megakadályozza, hogy kiteljesedjünk és fejlődjünk gyermekként és felnőttként egyaránt. Olyan természetes módszert ismerhet meg, mely könnyen megtanulható és alkalmazható bármely családban. Segítségével megvalósítható egy erőforrásokkal teli állapot, mely segíteni fog abban, hogy képessé váljunk nyugodt döntéseket hozni, motiválni a gyermekeinket és saját magunkat.

Book and Walk blog

Book and Walk blog

A Book and Walk blog célja, hogy kielégítsen minden olyan információs szükségletet, ami az e-könyvekkel kapcsolatos lehet, illetve érdekességekkel, hírekkel szolgáljon. Szeretnénk, ha olvasóink, eligazodnának a világban, és lépést tudnának tartani a technika fejlődésével. Itt olvashatsz az e-könyvekről, annak minden előnyével és hátrányával, és tanácsot adunk az e-könyv olvasásra használható eszközöket illetően is.

BookandWalk e-könyv áruház

BookandWalk e-könyv áruház

A Book and Walk webáruház Magyarország leginnovatívabb e-könyv szolgáltatója! Egyedülálló keresőrendszerének köszönhetően bárki megtalálja a neki való művet! Több ezer digitális könyvet kínálunk felhasználóinknak, melyek között rengeteg ingyenes tartalom, valamint többek között az Ulpius-ház és az Osiris Kiadó bestsellerei is fellelhetők. Csak nálunk vásárolhatóak meg például Fejős Éva, vagy Fábián Janka kizárólag elektronikusan megjelentetett művei. Az oldal rendelkezik saját webes és androidos olvasó alkalmazással, valamint hamarosan iOS klienssel is.

Borszéki Elektronikus Könyvtár

Borszéki Elektronikus Könyvtár

Borszéki Elektronikus Könyvtár - Borszék kulturális örökségének elektronikus feldolgozása

Calibre frissítés

Calibre frissítés

A Szoftverhotel a legnépszerűbb és csakis ingyenes programokat kínál, mindig naprakész verzióval és ellenőrzött letöltés mellett. Több mint 10 kategóriában találunk válogatott szoftvereket magyar leírással és legfontosabb információkkal. Ingyenes ebook olvasó programok letöltése egy helyen. A Szoftverhotel a legnépszerűbb szoftvereket ajánlja naprakészen, mindig a legfrissebb -elsősorban magyar- programverziókkal. A program letöltések biztonságosak, minden program vírusellenőrzésen megy keresztül. A Calibre Ebook egy ingyenesen felhasználható e-book könyvek olvasása, rendszerezése, konvertálása alkalmas szoftver.

Csajozási tanácsok

Csajozási tanácsok

Csajozási tanácsok, csajozás, tippek, trükkök a sikeres csajozáshoz. A csajozás tanácsainkkal gyerekjáték! Plusz: feromon parfüm, viccek, mókás történetek és csajozás.

Digitális irodalom

Digitális irodalom

Letölthető recepteket, tanulmányokat, irodalmi köteteket, gyermekeknek szóló könyveket, verses videókat, kommunikációs írásokat, pályázatokat, vicceket, digitalizálásról szólő cikkeket és egyéb érdekes írásokat tartalmaz az oldal.

Disney kifestő I-IV.

Disney kifestő I-IV.

Nyomtatható kifestők 225 disney kifestő I 225 disney kifestő II 225 disney kifestő III 225 disney kifestő IV Kisvakond kifestő

Dunaszekcsői  Könyvtár

Dunaszekcsői Könyvtár

A könyvtárban található összes könyvhöz rövid leírás, szép borító, link online könyvesbolthoz, ha meg szeretnéd venni. Láthatod melyik könyv van éppen kikölcsönözve, ezt várólistára teheted, majd ha visszahozták, e-mailben értesítést kapsz. Az oldalon megnézheted rengeteg könyv leírását.

Hirdetés
E-könyv olvasó hardver blog

E-könyv olvasó hardver blog

E-könyv olvasó célhardver eszközök és azok, amiket olvasni lehet rajtuk. Minden könyv, az anyagától függetlenül, egy kis kapu, amin - egy időre - át lehet lépni egy másik világba. Egy e-könyv olvasóval végtelen számú kaput hordhatsz magaddal, hogy átléphess. Bárhol. Bármikor. Bárhova.

E-vállalkozások a világhálón

E-vállalkozások a világhálón

E-vállalkozások a világhálón Sokan szeretnének online vállalkozást indítani, de nem tudják igazán, hogyan is álljanak neki. Az is lehet, hogy Önnek már van egy szépen elkészített weboldala, de idáig inkább csak 'cégreferenciának' használta. Sok céges honlap annyi funkció tölt csak be, hogy az interneten is elérhető legyen ügyfelei számára. Nyílván a cég komolyságát tükrözi az a tény, hogyaz interneten is megtlálható.

EbookCoverCreator

EbookCoverCreator

EbookCoverCreator.com is a free service which enables you to create a simple ebook cover graphic on-the-fly. Powered by EbookoMatic.

Ebooklocator

Ebooklocator

Ebook kereső oldal. Ebookok mellett audiobook-okat, zenét, videót és könyváruházakat is keres. Főleg akkor hasznos számodra ez a link, ha angol nyelvű anyagokat keresel. Megnézheted az utoljára letöltött anyagokat is.

eBooks.com

eBooks.com

~168000 ebook angol nyelven.

EbooksWriter

EbooksWriter

Create your e-book today! Creating e-books with EbooksWriter is really a snap! Not just a compiler but a professional all-in-one authoring program, an easy comprehensive ebook creator software. Write a nice ebook in minutes! Write Make publish protect your electronic book without troubles...

Ebookz.hu

Ebookz.hu

Az ebookz.hu Magyarország legnagyobb elektronikus könyv (ebook) tutorial, oktató videó oldala. Magyarországon először az ebookz.hu-n magyar nyelvű Photoshop, HTML, Pascal, Java, Adobe Premiere, PHP-Nuke, matematika, videó szerkesztés, DOS, G-portal, videó konvertáló, VirtualDub, Total Commander, Flash 8 oktató videó és egyéb magyar nyelvű oktató videók!

Tuti menü