Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
E-book linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Eladástechnika - Ingyenes [3. oldal]
részletek »

E-book képes leírás: Eladástechnika - Ingyenes [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ebook.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Eladástechnika Oktató Program

Eladástechnika Oktató Program

Az Eladástechnika Oktató Program (EOP) ebook arról szól,  Hogyan adjunk el  Hogyan adjunk el többet  Hogyan tanítsuk meg erre az eladóinkat Könyvünk a fenti témákat nyolc egymásra épülő leckén keresztül részletezi. Egy-egy lecke átadása az eladóknak 60 percet vesz igénybe. Javasoljuk, a 60 perces tréningeket hetente azonos napon munkakezdés előtt megtartani az eladóknak. Az EOP részletes tartalomjegyzéke. Az Eladástechnika Oktató Program e-book birtokában, ön és/vagy boltvezetői képesek lesznek az eladók tréningezésére. A tréningek során világossá válnak az ön üzletére jellemző szituációk, amikre együtt találják meg azt a megoldást, ami a vevő vásárlásához vezet. Ha megvan a megoldás, akkor az alkalmazott technikából szabályt kell csinálni. A szabályokat megtaníthatják az alkalmazottaknak, és a szabályok betartását számon kérhetik.

Elképesztő MLM tévhitek

Elképesztő MLM tévhitek

Elképesztő MLM tévhitek című 52000 Ft értékű könyv letöltése ingyen.

Evangélikus elektronikus könyvtár

Evangélikus elektronikus könyvtár

Evangélikus elektronikus könyvtár

Ezoterikus ebook tár

Ezoterikus ebook tár

Ezoterikus ebook tár - ezoterikus témájú ebookokat tölthetsz le. Néhány könyv ízelítőül: - A nyílegyenes ösvény - Ramana Maharsi tanításai (.DOC) (1998) - Alcyone (J. Krishnamurti) - A Mester lábainál (.DOC) - Aldous Huxley - Az észlelés kapui (.HTML) (1997) [rendelés] - Aldous Huxley - Visszatérés a Szép új világhoz (.DOC,RTF) (2000) [rendelés] - Anatole France - Thaisz (.RTF)

Fantasy regény

Fantasy regény

Az Álomból Valóság egy romantikus, fantasy regény, amely egy Blogban íródik, és ingyenesen olvasható. A regény főszereplője egy 17 éves tinilány, akit Rachelnek hívnak, és kénytelen otthagyni szülővárosát szülei költözése miatt. Az új faluban számos új érzés, és számos új izgalom várja mind pozitív, mind negatív élményekkel!

Férficsábítás

Férficsábítás

Pasizási tanácsok, pasizás, tippek, trükkök a sikeres pasizáshoz. A férfiak elcsábítása tanácsainkkal gyerekjáték! Plusz: feromon parfüm, viccek, mókás történetek és pasizás.

Fonyód Elektronikus Könyvtár

Fonyód Elektronikus Könyvtár

Fonyód Elektronikus Könyvtár

Free  ebooks library

Free ebooks library

Katalógus, kategorizált ingyenesen letölthető ebook tartalommal.

Getfreeebooks

Getfreeebooks

Az oldalon kategorizált angol nyelvű könyveket találsz, a romantikus témától kezdve az informatikáig.

Hirdetés
Gutenberg

Gutenberg

Project Gutenberg offers over 45,000 free ebooks: choose among free epub books, free kindle books, download them or read them online. We carry high quality ebooks: All our ebooks were previously published by bona fide publishers. We digitized and diligently proofread them with the help of thousands of volunteers.

Hangos könyv gyűjtmény

Hangos könyv gyűjtmény

Az oldalra látogatók egy könyvesboltban érezhetik magukat. A könyvek kategóriánként árszintenként meg vannak különböztetve. Oldalon lehetőség van előrendelésre és online rendelésre is, melyet legkésőbb 48 órán belül a megrendelő átvehet vagy személyesen Szerencsen az AbaBook Könyvesboltban.

Hangoskönyv klub

Hangoskönyv klub

A Hangoskönyv klub honlapján megvásárolható könyvek. Vegyes, de inkább irodalmi, kaland műfajok.

Hangoskönyvek.hu

Hangoskönyvek.hu

Online megvásárolható hangoskönyvek és azonnal letölthető hangoskönyvetk. Számos fontos, de kevésbé érdekes tényt sorolhatnánk fel magunkról, de talán sokkal jelentősebbek az alábbi dolgok, mint a száraz adatok. Például, hogy ...nem titkoljuk, hogy kis csapat vagyunk, viszont óriási lelkesedéssel fejlesztjük, szépítjük az áruházat napról-napra, ...számunkra fontos, hogy vásárlóink mit gondolnak, a véleményeket, igényeket, ötleteket kivétel nélkül szívesen vesszük; ...ugyanígy fogadjuk el a kritikákat is: számunkra előbbre való a vásárló elégedettsége a saját hiúságunknál. Továbbá a kritikák vagy dicséretek által tudjuk jobbá formálni áruházunkat;

Hangosregény.hu

Hangosregény.hu

Kosztolányi, Mikszáth, Márai, Szabó Magda, és további szerzők művei vásárolhatók meg az oldalon. A rendelés beérkezéséről értesítést küldünk e-mailben, amelyre kérjük a megrendelő megerősítő válaszát. Magyarországi szállítási cím esetén a megrendelt terméket a rendelés megerősítésének kézhezvételét követő 2-5 munkanapon belül postázzuk. A megrendelt áru kifizetése a csomag átvételekor történik.

Hódítsd vissza Szerelmed!

Hódítsd vissza Szerelmed!

Roland S. Barton Hódítsd vissza Szerelmed! című ebook-ja, olyan gyakorlatban bevált stratégiákat tartalmaz, amellyel vissza tudod hódítani exedet. Most bemutatásra kerül néhány féltve őrzött Titkos Praktika, amelyekkel GARANTÁLTAN visszahódíthatod régi szerelmedet! A Hódítsd vissza Szerelmed Férfi és Női kiadásából többek között megtudhatod: * Mi a 4 alapvető ok, ami miatt egy férfi elhagy egy nőt - Női kiadás 13-19 oldal * Az 5 végzetes férfi-hiba, ami taszítja a nőket - Férfi kiadás 12-20 oldal * Mit tegyél akkor, ha az exed már mással randizik - Női kiadás 44-46 oldal, Férfi kiadás 50-52 oldal * Esettanulmány - Férfi kiadás 76-82 oldal * A kapcsolatfelvétel alapvető szabályai - Női kiadás 19-31 oldal * Mit mondjak, hogy újra randizzon velem ex-barátnőm - Férfi kiadás 56-63 oldal * 9 1 halálbiztos csábítási technika az ex-barátod figyelmének visszaszerzésére - Női kiadás 65-70 oldal * 3 lépés a szenvedély fellobbantására - Férfi kiadás 61-67 oldal * Hibák, melyek visszafordíthatatlan következményekkel járnak - Férfi kiadás 5-9 oldal, - Női kiadás 5-12 oldal

Hódmezővásárhelyi elektronikus könyvtár

Hódmezővásárhelyi elektronikus könyvtár

Hódmezővásárhelyi elektronikus könyvtár A HEK alapvető célja, hogy összegyűjtse, rendszerezze és elektronikus formában bárki számára hozzáférhetővé, közkinccsé tegye azokat a dokumentumokat, melyek valamilyen módon kapcsolódnak a városhoz és vonzáskörzetéhez; ingyenes és nyilvános szolgáltatásként minden hálózathasználónak egyforma eséllyel biztosítsa a digitális objektumokhoz való hozzáférést. A Hódmezővásárhelyi Elektronikus Könyvtár tehát a városról szóló dokumentumokat kívánja szolgáltatni a város lakosságának - segítve ezzel az oktatást, tájékozódást - valamint az Interneten keresztül mindazoknak, akik érdeklődnek a város iránt, kötődnek Hódmezővásárhelyhez.

Ingyenes e-könyvek az e-könyvolbasó blogon keresztül

Ingyenes e-könyvek az e-könyvolbasó blogon keresztül

Annak ajánlom ezt a blogot, aki szeret elmélyülni a könyvekbe, élvezi az újabb és újabb történeteket, amelyeket átél olvasás közben. Az olvasással nemcsak bővül tudásunk, hanem élményekkel teli világba csöppenünk bele, amelyből nem akarjuk, hogy kiszakítsanak. Az e-könyvolvasó blogján számtalan sikertörténet letöltése áll rendelkezésre ingyenesen, ahol megtalálhatjuk igényeinkhez mérten a nekünk való könyvet. A blog emellett bemutatja a konkurencia előnyeit és hátrányait a Kindle-vel szemben, kedvencünk védelmének érdekében pedig tokok széles tárházát nyújtja elénk. Az újabb és újabb könyvek feltöltése folyamatosan bővül, látogassa meg rendszeresen az e-könyvolvasó blogját!

Tuti menü