Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
E-book linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Interkönyv - MEK [4. oldal]
részletek »

E-book képes leírás: Interkönyv - MEK [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ebook.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Interkönyv

Interkönyv

Az oldalon több mint 140 szakkönyvet és tankönyvet talál az olvasó, közel 30 témában. Oldalankénti letöltés 3,5 Ft - 4Ft. Egyszer legálisan kinyomtatható, korlátlan alkalommal olvasható. Hasznos tanulóknak, kutatóknak, olvasó embereknek. A megvásárolt könyvek olvasásához Adobe reader és a fileopen plugin szükséges. A plugin Windows, Macinthos, Linux és Solaris operációs rendszerekre érhető el az alábbi linken: http://plugin.fileopen.com/all. html

Ipubs.hu - E-book webáruház

Ipubs.hu - E-book webáruház

Magyarország egyik legnagyobb és leginnovatívabb digitális könyváruháza, az ipubs.hu.Az oldal kiadófüggetlen, ekönyv, valamint azok print-on-demand és/vagy hagyományos nyomdai technológiával előállított verziójának online könyvkereskedelmi piactere. Nézzen szét ön is az oldalunkon, hogy megismerkedjen az újdonságokkal, és folyamatosan nyomonkövethesse legfrissebb akcióinkat! Az oldal kiadófüggetlen, ekönyv (epub és prc formátumú), valamint azok print-on-demand (POD) és/vagy hagyományos nyomdai technológiával előállított verziójának online könyvkereskedelmi piactere. Böngésszen és válassza ki az Ön ízlésének megfelelő könyvet kedvező áron.

Japán gyertyák

Japán gyertyák

japán gyertyák használatáról szóló ebook

Ker.eso.hu - ebook

Ker.eso.hu - ebook

A ker.eso.hu oldal találati listája az e-könyv kategóriában.

Keresztény ekönyvek

Keresztény ekönyvek

A csodálatos, motiváló mai Ige hírlevél sorozat, és a keresztény könyvek, amelyből nem csak válaszokat ad, de mindennapjaidban is segítséget nyújt. Isten üzenetét közvetíti. A hírlevelek és a cikkek nemcsak motiválnak, de reményt, erőt is adnak, erősítik a hited, miközben tanítanak a bibliai alapelvekre. Az olvasottak hatására a hited jelentősen erősödni fog. Mindennapi problémáidra, kéréseidre kapsz választ. A hírlevelekkel pedig nemcsak a hited erősödik, de Jézust is megismered, kapsz egy képet Isten valódi jelleméről.

Kindle tokok

Kindle tokok

Ebben a rohanó napjaink forradalmat hozott könyvolvasási szokásunkban is. Az elektronikus könyv olvasó eszközöket azért imádjuk, mert a zsebünkben is kényelmesen elfér több száz könyv. Imádott könyveit, regényeit mindenki magával viheti egyetlen okos eszközben anélkül, hogy súlyos terhekkel kellene telepakolni bőröndjeiket. A KindleShop internetes áruházban modern, villámgyors e-book olvasókat rendelhetnek garanciával, gyors kiszállítással. Számtalan kiegészítővel látható el szeretett táblagépe, hogy még jobban igazodjon az egyedi igényekhez.

Könyvkiadás

Könyvkiadás

Portálunkon ismerkedhetsz a könyvkiadás rejtelmeivel, szerzőkkel. Ha nem tudod milyen könyvet olvass, nézd meg könyvajánlóinkat! A nyomtatott könyvekről, nyomtatott könyvkiadásról szóló információk mellett ekönyvekkel kapcsolatos ismereteket is találsz az oldalon.

Könyvtár helyett eKönyv

Könyvtár helyett eKönyv

Könyvtár helyett eKönyv - A technológia rohamléptekkel halad afelé, hogy újraalkossa a valós kultúra egyik utolsó erős médiumát a könyvet. Amikor elkészül, az e-könyv minden szempontból nagyon hasonlít majd egy nyomtatott könyvhöz, azt az egyet kivéve, hogy több száz kötetnyi adatot tartalmaz majd.

Láncvilág: sci-fi blogegény

Láncvilág: sci-fi blogegény

Egy irodalmi projekt. Célja egy interaktív tudományos-fantasztikus regény a társadalom születéséről.

Hirdetés
Letölthető könyvek

Letölthető könyvek

Az oldalon ingyenesen letölthető klasszikus magyar irodalmi szövegeket érhetünk el. A könyvek PDF formában kerülnek publikálásra, így a számítógépen történő megtekintés mellett nyomtatásra is alkalmasak. A könyvek között olyan klasszikusok elérhető el, mint Ady Endre, Arany János, Balassi Bálint, Janus Pannonius, Jókai Mór, Kölcsey Ferenc, Kosztolányi Dezső, Kemény Zsigmond, Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra Ferenc, Pázmány Péter vagy Vörösmarty Mihály. Emellett akár több száz éves kiadásokat is megtalálhat az olvasó: Magyar Encyclopaedia, Beatrix Kiralyné, Az keresztyeni religiora es igaz hitre valo tanitas, Chronica Hungarorum, Szent Biblia, Régi magyar nyelvemlékek stb.

Letölthető könyvek

Letölthető könyvek

A. nők lapja cafe ebook fórumán több ezer letölthető magyar nyelvű könyv linkje érhető el. Ha érdekel egy vagy több ebook, tedd fel nyugodtan a kérdésed, hátha valaki éppen neked tud segíteni. Ha van olyan linked, ahol könyveket lehet letölteni, tedd közkincssé.

Linux dokumentációk

Linux dokumentációk

Linux Dokumentációk Magyarul

Linux Sea: angol nyelvű e-book intro linuxhoz

Linux Sea: angol nyelvű e-book intro linuxhoz

Linux Sea: angol nyelvű e-book intro linuxhoz

Lit reader

Lit reader

Lit Ebook fájl olvasó.

Magyar és spanyol könyvek

Magyar és spanyol könyvek

Internetről spanyol és magyar nyelven is letölthető könyvek.

MEK

MEK

Többféle formátumban, köztük hangoskönyv is, kiadott e-könyvek. Nagyrészük HTML formában online is olvasható: - természettudományok, - műszaki tudományok, gazdasági ágazatok, - társadalomtudományok, - humán területek, kultúra, irodalom, - kézikönyvek, lexikonok, szótárak, térképek - szépirodalom, - szórakoztató irodalom

MEK Gyermek- és ifjúsági irodalom

MEK Gyermek- és ifjúsági irodalom

279 gyermek- és ifjúsági könyv ingyenesen a Magyar Elektronikus Könyvtárból. Ezen túlmenően a MEK oldalairól letölthetők: - természettudományok, - műszaki tudományok, gazdasági ágazatok, - társadalomtudományok, - humán területek, kultúra, irodalom, - kézikönyvek, lexikonok, szótárak, térképek - szépirodalom, - szórakoztató irodalom

Tuti menü