Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar e-book portálok képes leírás - E-book.tlap.hu
részletek »

Magyar e-book portálok - E-book.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ebook.tlap.hu » Magyar e-book portálok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Adamobooks webáruház

Adamobooks webáruház

Az Adamobooks fő profilja elektronikus könyvek, digitális magazinok és egyéb elektronikus tartalmak (elektronikus képregények, szakdolgozatok stb.) terjesztése és kiadása, melyeket elsősorban bankkártyás és hitelkártyás fizetéssel lehet megvásárolni. Webáruházunk fizikális termékek - nyomtatott könyvek, elektronikus könyvolvasó készülékek és más termékek forgalmazásával is foglalkozik. Az elektronikus könyvek és egyéb termékek megvásárlása a regisztrációs folyamat végén, a rendszerbe történő belépést követően lehetséges.

BookandWalk e-könyv áruház

BookandWalk e-könyv áruház

A Book and Walk webáruház Magyarország leginnovatívabb e-könyv szolgáltatója! Egyedülálló keresőrendszerének köszönhetően bárki megtalálja a neki való művet! Több ezer digitális könyvet kínálunk felhasználóinknak, melyek között rengeteg ingyenes tartalom, valamint többek között az Ulpius-ház és az Osiris Kiadó bestsellerei is fellelhetők. Csak nálunk vásárolhatóak meg például Fejős Éva, vagy Fábián Janka kizárólag elektronikusan megjelentetett művei. Az oldal rendelkezik saját webes és androidos olvasó alkalmazással, valamint hamarosan iOS klienssel is.

Digitális irodalom

Digitális irodalom

Letölthető recepteket, tanulmányokat, irodalmi köteteket, gyermekeknek szóló könyveket, verses videókat, kommunikációs írásokat, pályázatokat, vicceket, digitalizálásról szólő cikkeket és egyéb érdekes írásokat tartalmaz az oldal.

Ebookz.hu

Ebookz.hu

Az ebookz.hu Magyarország legnagyobb elektronikus könyv (ebook) tutorial, oktató videó oldala. Magyarországon először az ebookz.hu-n magyar nyelvű Photoshop, HTML, Pascal, Java, Adobe Premiere, PHP-Nuke, matematika, videó szerkesztés, DOS, G-portal, videó konvertáló, VirtualDub, Total Commander, Flash 8 oktató videó és egyéb magyar nyelvű oktató videók!

Ezoterikus ebook tár

Ezoterikus ebook tár

Ezoterikus ebook tár - ezoterikus témájú ebookokat tölthetsz le. Néhány könyv ízelítőül: - A nyílegyenes ösvény - Ramana Maharsi tanításai (.DOC) (1998) - Alcyone (J. Krishnamurti) - A Mester lábainál (.DOC) - Aldous Huxley - Az észlelés kapui (.HTML) (1997) [rendelés] - Aldous Huxley - Visszatérés a Szép új világhoz (.DOC,RTF) (2000) [rendelés] - Anatole France - Thaisz (.RTF)

Ingyenes e-könyvek az e-könyvolbasó blogon keresztül

Ingyenes e-könyvek az e-könyvolbasó blogon keresztül

Annak ajánlom ezt a blogot, aki szeret elmélyülni a könyvekbe, élvezi az újabb és újabb történeteket, amelyeket átél olvasás közben. Az olvasással nemcsak bővül tudásunk, hanem élményekkel teli világba csöppenünk bele, amelyből nem akarjuk, hogy kiszakítsanak. Az e-könyvolvasó blogján számtalan sikertörténet letöltése áll rendelkezésre ingyenesen, ahol megtalálhatjuk igényeinkhez mérten a nekünk való könyvet. A blog emellett bemutatja a konkurencia előnyeit és hátrányait a Kindle-vel szemben, kedvencünk védelmének érdekében pedig tokok széles tárházát nyújtja elénk. Az újabb és újabb könyvek feltöltése folyamatosan bővül, látogassa meg rendszeresen az e-könyvolvasó blogját!

Interkönyv

Interkönyv

Az oldalon több mint 140 szakkönyvet és tankönyvet talál az olvasó, közel 30 témában. Oldalankénti letöltés 3,5 Ft - 4Ft. Egyszer legálisan kinyomtatható, korlátlan alkalommal olvasható. Hasznos tanulóknak, kutatóknak, olvasó embereknek. A megvásárolt könyvek olvasásához Adobe reader és a fileopen plugin szükséges. A plugin Windows, Macinthos, Linux és Solaris operációs rendszerekre érhető el az alábbi linken: http://plugin.fileopen.com/all. html

Ipubs.hu - E-book webáruház

Ipubs.hu - E-book webáruház

Magyarország egyik legnagyobb és leginnovatívabb digitális könyváruháza, az ipubs.hu.Az oldal kiadófüggetlen, ekönyv, valamint azok print-on-demand és/vagy hagyományos nyomdai technológiával előállított verziójának online könyvkereskedelmi piactere. Nézzen szét ön is az oldalunkon, hogy megismerkedjen az újdonságokkal, és folyamatosan nyomonkövethesse legfrissebb akcióinkat! Az oldal kiadófüggetlen, ekönyv (epub és prc formátumú), valamint azok print-on-demand (POD) és/vagy hagyományos nyomdai technológiával előállított verziójának online könyvkereskedelmi piactere. Böngésszen és válassza ki az Ön ízlésének megfelelő könyvet kedvező áron.

Könyvkiadás

Könyvkiadás

Portálunkon ismerkedhetsz a könyvkiadás rejtelmeivel, szerzőkkel. Ha nem tudod milyen könyvet olvass, nézd meg könyvajánlóinkat! A nyomtatott könyvekről, nyomtatott könyvkiadásról szóló információk mellett ekönyvekkel kapcsolatos ismereteket is találsz az oldalon.

Hirdetés
Mercator Studio

Mercator Studio

Informatikai témájú elektronikus könyvek a leggyakrabban használt szoftverek (ACCESS, AUTOCAD, AUTOCAD LT, CORELDRAW, COREL PHOTO-PAINT, EXCEL, ILLUSTRATOR, INDESIGN, PHOTOSHOP, PHOTOSHOP ELEMENTS, PHOTOSHOP LIGHTROOM, POWERPOINT, PUBLISHER, WINDOWS, WORD) csaknem mindegyik változatához, valamint ingyenesen letölthető, illetve kedvező árú klasszikus és kortárs irodalmi gyöngyszemek.

Terebess ebook

Terebess ebook

A könyveket a Terebess kiadó linkre, kattintva, illetve az itt megjelenő könyvlista linken találod meg. Sajnos a keretes honlapszerkezet miatt ezen a linken a címlapra jutsz. Az oldalon a keleti kultúrával kapcsolatos könyveket találsz a tenyérjóslástól kezdve a közmondásokig, némelyiket kétnyelvű kiadásban.

Tuti menü