Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üzleti élet ebookjai képes leírás - E-book.tlap.hu
részletek »

Üzleti élet ebookjai - E-book.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ebook.tlap.hu » Üzleti élet ebookjai
Keresés
Találatok száma - 6 db
BefektetésTITKOK

BefektetésTITKOK

Az Ön pénzével könnyen játszanak, de gondolkozott már azon, hogy a brókere hová fektteti be a SAJÁt megtakarított pénzét? Célunk a befektetni szándékozók segítése, cikkeinkben használható tanácsokat talál a bankbetétek, befektetési jegyek, részvények és a tőzsde területéről

E-vállalkozások a világhálón

E-vállalkozások a világhálón

E-vállalkozások a világhálón Sokan szeretnének online vállalkozást indítani, de nem tudják igazán, hogyan is álljanak neki. Az is lehet, hogy Önnek már van egy szépen elkészített weboldala, de idáig inkább csak 'cégreferenciának' használta. Sok céges honlap annyi funkció tölt csak be, hogy az interneten is elérhető legyen ügyfelei számára. Nyílván a cég komolyságát tükrözi az a tény, hogyaz interneten is megtlálható.

Eladástechnika Oktató Program

Eladástechnika Oktató Program

Az Eladástechnika Oktató Program (EOP) ebook arról szól,  Hogyan adjunk el  Hogyan adjunk el többet  Hogyan tanítsuk meg erre az eladóinkat Könyvünk a fenti témákat nyolc egymásra épülő leckén keresztül részletezi. Egy-egy lecke átadása az eladóknak 60 percet vesz igénybe. Javasoljuk, a 60 perces tréningeket hetente azonos napon munkakezdés előtt megtartani az eladóknak. Az EOP részletes tartalomjegyzéke. Az Eladástechnika Oktató Program e-book birtokában, ön és/vagy boltvezetői képesek lesznek az eladók tréningezésére. A tréningek során világossá válnak az ön üzletére jellemző szituációk, amikre együtt találják meg azt a megoldást, ami a vevő vásárlásához vezet. Ha megvan a megoldás, akkor az alkalmazott technikából szabályt kell csinálni. A szabályokat megtaníthatják az alkalmazottaknak, és a szabályok betartását számon kérhetik.

Elképesztő MLM tévhitek

Elképesztő MLM tévhitek

Elképesztő MLM tévhitek című 52000 Ft értékű könyv letöltése ingyen.

Vállalkozás alapítása

Vállalkozás alapítása

Vállalkozás indítása, vállalkozás működtetése, vállalkozás fellendítése. Vállalkozás alapítása - gyakorlati tanácsok kezdőknek Ingyenesen letölthető e-book a Vállalkozás-online.hu regisztrált olvasóinak.

Wordpress honlap 60 perc alatt

Wordpress honlap 60 perc alatt

Az Értékesítési weboldal 60 perc alatt a könyv egy lépésről-lépésre oktatóanyag, amely amikor kitalálod, hogy értékesítési honlapot szeretnél, és ehhez a WordPress CMS-t akarod használni, megfogja a kezed és mindaddig nem engedi el, amíg a honlapod élesben nem virít kinn a neten.

Tuti menü